Kom
närmare
nutiden

Framtiden är inte imorgon, den är redan här. Fortsätt er digitaliseringsresa tillsammans med Nordlo.

Nordlo presenterar...

Tre företag med tre olika förutsättningar, men med liknande utmaning; en IT-standard som lever upp till nutidens krav i form av säkerhet, funktion, rätt infrastruktur och inte minst kund- och medarbetarupplevelse.

Se filmerna om hur vårt samarbete ger dem digital harmoni och möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet:

VOSS Water

En succé händer inte, den skapas. 

Det nära samarbetet hjälper VOSS Production med sin IT-drift så att de kan fokusera på leverans av källvatten världen över. Se videon om VOSS Productions ovan eller läs kundcaset.

Läs kundcase

Parken Zoo

För att försöka förstå, utan att störa, installerade Nordlo och Parken Zoo kameror inne hos djuren.

Nu kan personalen studera djurens beteende på distans. Se videon om Parken Zoo ovan eller läs kundcaset.

Läs kundcase

FirstOffice

Det enda som inte förändras med dagens arbetsplatser är kravet på att tekniken alltid ska fungera.

FirstOffices kunder upplever nu en fungerande digital arbetsvardag. Se videon om FirstOffice ovan eller läs kundcaset.

Läs kundcase

Kvinna poserar

Nordisk närvaro med lokala rötter

I vår organisation finns det en tydlig röd tråd som går att sammanfattas med närhet. Vi vill jobba nära våra kunder och finnas nära dem, även där de är internationella. Vi vill agera lokalt, bygga nära relationer och förstå kundernas verksamheter på djupet. Dessutom arbetar vi hela tiden för att sätta våra lösningar i en mänsklig kontext, för att minska avståndet mellan teknik och användare. Vår strävan och vilja är att aldrig vara nöjda, att ständigt förbättra, utmana och förändra.

Vi finns idag på 40-tal kontor med närmare 700 anställa utspridda över Sverige och Norge. Det är tack vare många kontor och engagerade medarbetare som vi kommer nära kundens verksamhet och kan vara er lokala IT-partner.

Hitta ditt lokala kontor

 

Hållbara IT-lösningar, anpassade till era behov

En helt digital framtid kan kännas avlägsen, men resan har redan börjat. Med Nordlo som IT- och digitaliseringspartner kan du och ditt företag fokusera på det ni brinner för varje dag. Vi ser till att er verksamhet är anpassad till nutiden.

Med närhet till våra kunder levererar vi rätt IT-stöd för verksamheten och erbjuder ett helhetsansvar för IT och digitalisering. Vi förstår att våra kunder behöver en partner som förstår deras verksamhet, därför har vi en decentraliserad organisation med olika specialistområden som snabbt kan leverera det som ni har behov av. 

Framtidssäkra er verksamhet

Nordlo har lång erfarenhet av att ta fram anpassade lösningar inom IT-infrastruktur och molntjänster för att möta våra kunders olika behov. Vi jobbar proaktivt och kommer med handfasta råd för att framtidssäkra våra kunders verksamheter.

Våra kunder betalar endast för det de nyttjar, och våra flexibla lösningar innebär att infrastrukturen blir enkel att skala upp och ned, beroende på behov. Allt för att ni ska få en IT som fungerar för er verksamhet.

Läs mer om våra tjänster

Fortsätt er digitaliseringsresa med Nordlo

Vi vet att digitalisering är ett pågående förändringsarbete för att vara fortsatt aktuell inom sin bransch, vara redo för att möta nya behov och följa marknadens utveckling. Därför fokuserar vi på att hjälpa våra kunder vidare i sin digitaliseringsresa och ha en nutidsanpassad IT-infrastruktur.

Vill ni inte lägga tid, energi eller pengar på att anställa och underhålla en egen IT-avdelning kan ni outsourca hela eller delar av er IT-miljö till oss. Ni får då en förutbestämd servicenivå med en tydlig prissättning och lokal servicedesk som känner till era behov.

Läs mer om hur outsourcing till Nordlo fungerar

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare