HemNordlo rekryterar Fredrik Wernqvist: ”Ser fram emot att få Nordlo att växa i Eskilstuna”

Dela i sociala medier

Nordlo rekryterar Fredrik Wernqvist: ”Ser fram emot att få Nordlo att växa i Eskilstuna”

Nordlo i Eskilstuna växer och rekryterar nu Fredrik Wernqvist som ny verksamhetsansvarig, med målsättningen att dubbla personalstyrkan inom två till tre år och växa med fler kunder. Fredrik är uppvuxen i Eskilstuna, och kommer senast från en tjänst på Tietoevry.

– Vi ser stora möjligheter att växa i regionen, här finns många större företag och flera kommuner som eftersöker en IT-partner som tar ett helhetsansvar. Jag har bott i Eskilstuna hela mitt liv och ser fram emot att utveckla Nordlo lokalt, säger Fredrik Wernqvist, ny verksamhetsansvarig på Nordlo i Eskilstuna.

År 2018 blev företaget Office IT-Partner en del av koncernen Nordlo, med en tydlig målsättning att växa i regionen genom att erbjuda ett nära engagemang med den stora koncernens resurser. Nu rekryterar Nordlo eskilstunabon Fredrik Wernqvist som ny verksamhetsansvarig i Eskilstuna, som med en gedigen bakgrund inom projekt- och förändringsledning ska hjälpa bolaget ta marknadsandelar.

– Vi vill utveckla tjänsterna som Nordlo erbjuder i regionen, bland annat inom IT-säkerhet och digitalisering, och växa både i antal kunder och nya medarbetare. Vi söker flera olika kompetenser, framför allt på konsultsidan. Här tror jag min bakgrund inom rekrytering kommer vara till fördel.

Fredrik kommer senast från Tietoevry, där han arbetat som bland annat projektledare, säkerhetskonsult och GDPR-specialist, och lett team av managementkonsulter med inriktning på strategi.

– Jag har bred kunskap inom infrastruktur, strategi och IT-säkerhet. Jag gillar hur Nordlo arbetar, med nära till beslut och samarbete mellan alla Nordlo-enheter, samtidigt som det är ett stort nationellt bolag, säger Fredrik Wernqvist.

Nordlo är en helhetsleverantör av IT- och digitaliseringstjänster som anpassar leverans och tjänster efter kundernas unika behov, med ett starkt lokalt fokus och personligt engagemang, samt beprövad och ledande teknik.

– Eskilstuna är en mycket intressant marknad där vi ser stor potential för Nordlos erbjudandeportfölj. Fredriks kompetens passar väl in i Nordlos arbetssätt och affärsmål, säger Anders Strömsten, affärsområdeschef Nordlo Regional Sverige.

Fredrik Wernqvist börjar som verksamhetsansvarig på Nordlo i Eskilstuna 17 april.

Vill du veta mer – kontakta:
Anders Strömsten, affärsområdeschef Nordlo Regional Sverige, +46(70)829 65 20, anders.stromsten@nordlo.com

Fredrik Wernqvist, verksamhetsansvarig Nordlo i Eskilstuna, fredrik.wernqvist@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare