HemNordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Stockholm City

Dela i sociala medier

Nordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Stockholm City

Dicom i Stockholm City blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från konkurrenterna med en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa.

– Vi har alltid strävat efter närhet till kunderna, både i relationen och geografiskt. Nu blir vi ännu starkare i Stockholm City med fortsatt personligt och nära samarbete med våra kunder. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för att bibehålla hög kundnöjdhet och långa samarbeten säger, Claes Willén, vd för Nordlo i Stockholm City.

Dicom har funnits i Stockholm City sedan 1986. Kunderna är mindre och medelstora privata företag, förbund, stiftelser och organisationer som vill ha en nära och personlig partner för trygg digitalisering. Bolaget kommer fortsätta att arbeta nära, med kunden i centrum. Nordlos gemensamma finansiella muskler kommer att hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa sina kunder att göra bättre affärer.

– Vi kan paketera och leverera högkvalitativa molntjänster till ett attraktivt pris jämfört med om kunderna gör det själva. Det i kombination med lokal närvaro, personligt engagemang och hög kundnöjdhet tror jag gör att många företag väljer Nordlo som partner, säger Claes Willén.

Vill du veta mer – kontakta:
Claes Willén, vd Nordlo Stockholm City: 08-692 92 52, claes.willen@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare