HemNordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Östergötland

Dela i sociala medier

Nordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Östergötland

Office IT-partner i Östergötland blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från konkurrenterna i kommunen med en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa.

– Vi satsar på starka lokalkontor där vi kan vara nära kunderna, förstå deras utmaningar och hjälpa dem på plats här i Östergötland. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet, säger Andreas Jonsson, vd för Nordlo i Östergötland.

Office IT-partner Östergötland har funnits i 11 år sedan 2008. Kunderna är företrädesvis medelstora företag inom alla branscher som har behov av att driftsätta och underhålla sin interna IT-miljö, samt med hjälp av IT utveckla den egna affärsverksamheten. Kunderna efterfrågar även spetskompetens inom områdena säkerhet, kommunikation och trådlösa nät, där Nordlo har hög kompetens och många referenser.

Bolaget kommer fortsätta ha ett lokalt fokus med kunden i centrum. Nordlos gemensamma finansiella muskler kommer att hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer i Östergötland. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa sina kunder att göra bättre affärer.

– Vi kan paketera och leverera molntjänster till ett attraktivt pris jämfört med om kunderna gör det själva och dessutom med högre kvalitet, det tror jag många här är beredda att investera i, säger Andreas Jonsson.

Vill du veta mer – kontakta:
Andreas Jonsson, vd Nordlo Östergötland: 011-473 29 00, andreas.jonsson@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare