HemNordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Gävle

Dela i sociala medier

Nordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Gävle

Office IT-partner i Gävle blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från konkurrenterna i kommunen med en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa.

– Vi satsar på starka lokalkontor där vi kan vara nära kunderna, förstå deras utmaningar och hjälpa dem på plats här i Gävle. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet, säger Daniel Blomquist, vd för Nordlo i Gävle.

Office IT-partner har funnits i Gävle sedan 1992. Kunderna är företrädesvis medelstora företag inom den privata sektorn där bolaget fungerar som ett komplement till kundernas egna IT-avdelningar. Bolaget kommer fortsätta ha ett lokalt fokus med kunden i centrum. Nordlos gemensamma finansiella muskler kommer att hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer i Gävleborg. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa sina kunder att göra bättre affärer.

– Vi vill vara det självklara valet för att hjälpa företag i sin utveckling rent IT-mässigt där vi bidrar med vår rådgivning och expertis. Vi hjälper våra kunder att nå sina verksamhetsmål, och det är många företag här beredda att investera i, säger Daniel Blomquist.

Vill du veta mer – kontakta:
Daniel Blomquist, vd Nordlo Gävle: 026-66 55 07 daniel.blomquist@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare