HemNordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Eskilstuna

Dela i sociala medier

Nordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Eskilstuna

Office IT-partner i Eskilstuna blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från konkurrenterna i kommunen med en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa.

– Vi satsar på starka lokalkontor där vi kan vara nära kunderna, förstå deras utmaningar och hjälpa dem på plats här i Eskilstuna. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet, säger Robert Öhlin, vd för Nordlo i Eskilstuna.

Office IT-partner har funnits i Eskilstuna sedan 2010. Kunderna är företrädesvis små och medelstora företag som har behov av IT-drift och dokumenthantering. Det nya bolaget kommer fortsätta ha ett lokalt fokus med kunden i centrum och därtill gemensamma finansiella muskler som kommer hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer i Eskilstuna. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster, både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa sina kunder att göra bättre affärer.

– Vi kan paketera och leverera molntjänster till ett attraktivt pris jämfört med om kunderna gör det själva och dessutom med högre kvalitet, det tror jag många här är beredda att investera i, säger Robert Öhlin.

Vill du veta mer – kontakta:
Robert Öhlin, vd Nordlo Eskilstuna: 0707-71 02 28, robert.ohlin@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare