HemNordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Borås

Dela i sociala medier

Nordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Borås

Office IT-Partner i Borås blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från de större konkurrenterna då de har en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns stora gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa och bredda sitt erbjudande till kunderna.

– Vi satsar på starka lokalkontor där vi kan vara nära kunderna, förstå deras utmaningar och hjälpa dem på plats. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet, säger Per Bidemyr, vd för Nordlo i Borås.

Office IT-Partner firade nyligen 10 år, då verksamheten startade i april 2009. De primära kunderna är företrädesvis medelstora och större privata företag som har behov av att effektivisera sina system och sänka de totala IT-kostnaderna. Bolagets fokus kommer fortsatt ligga på att vara en lokal aktör med målsättningen att alltid göra det där lilla extra för att överträffa kundernas förväntningar.

Nordlos gemensamma finansiella muskler kommer att hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företag och organisationer i upptagningsområdet Sjuhäradsbygden, Varberg och Göteborg. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa kunderna att göra ännu bättre affärer.

– Vi kan paketera och leverera molntjänster till ett attraktivt pris jämfört med om kunderna gör det själva och dessutom med högre kvalitet, det tror jag många här är beredda att investera i, säger Per Bidemyr.

Vill du veta mer – kontakta:
Per Bidemyr, vd Nordlo Borås: 0766-43 04 81, per.bidemyr@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare