HemNordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Halland

Dela i sociala medier

Nordlo går mot strömmen – satsar på lokalt förankrat IT-bolag i Halland

Office IT-partner i Halland blir nu Nordlo. IT-bolaget särskiljer sig från konkurrenterna med en tydlig lokal prägel samtidigt som det finns gemensamma muskler i bolaget för att kunna växa.

– Vi satsar på starka lokalkontor där vi kan vara nära kunderna, förstå deras utmaningar och hjälpa dem på plats här i Halmstad. Nordlos lokala fokus tror jag är helt rätt för vår marknad här, och det gynnar även det lokala näringslivet, säger David Pålsson, vd för Nordlo i Halland.

Office IT-partner har funnits i Halland sedan 1993. Kunderna är företrädesvis medelstora företag som har behov av kostnadseffektiva och funktionella IT-lösningar samt större bolag med behov av konsulttjänster. Bolaget kommer fortsätta ha ett lokalt fokus med kunden i centrum. Nordlos gemensamma finansiella muskler kommer att hjälpa lokalkontoren att bland annat ta globala molntjänster och anpassa dem för lokala företagare och organisationer i Halland. Framförallt små- och medelstora företag kommer i allt större utsträckning vilja konsumera molntjänster både för att effektivisera den egna verksamheten och i sin tur hjälpa sina kunder att göra bättre affärer.

– Vi kan paketera och leverera molntjänster till ett attraktivt pris jämfört med om kunderna gör det själva och dessutom med högre kvalitet, det tror jag många här är beredda att investera i, säger David Pålsson.

Vill du veta mer – kontakta:
David Pålsson, vd Nordlo Halland: 035-15 29 00, David.Palsson@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare