HemNordlo förvärvar SSC Networks och fortsätter expansionsresan i Norge

Dela i sociala medier

Nordlo förvärvar SSC Networks och fortsätter expansionsresan i Norge

Nordlo förvärvar norska bolaget SSC Networks och adderar med det ännu ett Östlands-baserat bolag till koncernen. Med en tjänstekatalog som matchar Nordlos, och med spetskompetens inom säkerhet och molntjänster stärker SSC Networks koncernens samlade erbjudande i Norge.

”Vi är både glada och nöjda över förvärvet av SSC Networks och vår fortsatta expansionsresa i Norge. Med sina kompetenta medarbetare, skarpa erbjudande och lojala kundportfölj passar SSC Networks in väl i Nordlo koncernen. Detta blir riktigt bra.” säger Fredrik Almén, VD Nordlo.

SSC Networks är ett etablerat bolag med lång erfarenhet av molntjänster, säkerhetslösningar, drift och support. Det handlar ofta om ett helhetsansvar där SSC agerar förlängd IT-avdelning för kund. Kundportföljen är stark med många lojala och återkommande kunder. SSC Networks är Nordlos andra förvärv i Östlands-regionen på kort tid, en strategisk placering och ett viktigt steg i Nordlos fortsatta expansion i Norge. Under de senaste 12 månaderna har fyra norska bolag förvärvats, SSC Networks, iSky, Netsense och Fana Data. Nordlo finns nu på sju olika platser i Norge.

”Vi ser fram emot att bli en del av Nordlo, som kommer stärka vår tekniska kompetens och ge oss kraft att stötta våra kunder med mer omfattande projekt. Nordlo och SSC Networks delar samma DNA med fokus på kvalitetsleveranser, hög säkerhet och en vilja att alltid jobba nära kund. Att bli en del av Nordlo, känns helt rätt för oss.” säger Tom-Richard Utengen, VD på SSC Networks Norge.

”Vi är mycket glada att kunna välkomna SSC Networks till Nordlo och med det stärka vår närvaro på Östlandet. Med ett robust tjänsteutbud inom moln, drift, support och säkerhet förstärker SSC Networks Nordlos samlade kompetens och erbjudande. Nordlo kommer närmare befintliga kunder i regionen, och kunderna får tillgång till ett ännu bredare utbud av tjänster och experter. Win-win helt enkelt!” säger Bjørn André Lerøen, CEO Nordlo Norge

För mer info:
Fredrik Almén, koncernchef Nordlo, +46 70 333 15 59, fredrik.almen@nordlo.com  
Bjørn André Lerøen, CEO Nordlo Norge, +47 905 29 845, bjorn.leroen@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare