Vi söker IT-konsult till Skellefteå

Information om tjänsten
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att själv komma med idéer för hur vi tillsammans kan förbättras och utvecklas? Är du en strukturerad och ambitiös IT-konsult och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Just nu söker vi dig som har några års yrkeserfarenhet som IT-konsult/IT-specialist.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och ett rikt nätverk. I koncernen har vi högt uppsatta mål och ett mål är att vi ska dom nöjdaste medarbetarna i branschen.

Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla. Vi erbjuder bra personalförmåner och friskvård. Du kommer att vara placerad på vårt moderna kontor centralt i Skellefteå.

Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av Nordlo. All kontakt gällande tjänsten ska ske via ellen@ghostcompetens.se Ghost Competence.

Information om kundföretaget
IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 600 medarbetare på 36 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,3 miljarder.

Nordlo Skellefteå har idag 16 medarbetare och omsätter ca 30 miljoner årligen.

Share the job

Share on social media

Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-konsult är du involverad i installation, drift och underhåll på kundernas IT-miljö. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på uppdrag och kund. Hos många av våra kunder fungerar vi som deras externa it-avdelning.

Vi söker dig som
Vi söker dig som brinner för problemlösning och att ge kunderna service i toppklass. Du trivs i rollen som specialist inom it-infrastruktur och har ett intresse för teknik och nya kreativa lösningar. Det förväntas att du är självgående och kan installera och drifta större IT-miljöer baserat i huvudsak på Microsofts plattformar.

För tjänsten förväntas du ha mycket goda kunskaper i:
Office 365
Microsoft AD
Microsoft server 201X
Hårdvara server/klient
Virtualisering
Citrix

Det är meriterande om du innehar certifiering inom något av ovanstående. Vi ser gärna också att du har kunskaper inom nätverk/kommunikation.

Som person är det viktigt att du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
B-körkort är ett krav.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Skellefteå