Teknisk support till Nordlo Improve Kista

Teknisk support till Nordlo Improve Kista

Vi växer så det knakar och behöver stärka vårt Kista-team med fler engagerade supporttekniker. Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas?

Om Nordlo
Nordlo är en ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, i en mängd olika branschen, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge.

Varför Nordlo?
Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och en spännande roll att växa i. I koncernen har vi högt uppsatta mål för att växa, och att ha nöjdast kunder och medarbetare i branschen. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå deras problem och med IT som stöd effektiviserar vi hela deras verksamhet. Tillsammans skapa vi en hållbar tillväxt som gör att de står väl rustade för framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. Våra supporttekniker är Nordlos främsta ambassadörer när det kommer till kunskap, förståelse och engagemang. Exakt de egenskaper som våra kunder så högt värdesätter.

Share the job

Share on social media

Kvalifikationer
För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:

  • Har ett stort IT-intresse
  • Har goda kunskaper inom Windows 10
  • Är serviceinriktad, gillar kundkontakt och att hjälpa våra kunder
  • Känner ett stort driv och är ansvarstagande
  • Vill utvecklas och lära dig nya saker
  • Gillar att jobba i team
  • Vill vara med och bidra till Nordlos positiva arbetsklimat

En relevant utbildning inom IT är mediterande, men inget krav.

Mer information om Nordlo och våra tjänster finns på www.nordlo.com

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Stockholm Kista