Tech Lead till Göteborg

Vi söker dig som idag är en fullstack utvecklare, gärna med fokus på backend, och har en gedigen erfarenhet av leverans mot kund. Du har ett genuint intresse för utveckling, besitter stor kunskap i hur moderna IT-system är uppbyggda och kan axla rollen som arkitekt när vi bygger nya lösningar. Du är trygg, kommunikativ och senior i din kunskap och har förmågan att agera teknisk mentor åt dina kollegor.

För att klara rollen behöver du ha djupa kunskaper i flera utvecklingsspråk och ramverk, men framförallt allt en framåtanda och driv att fortsätta lära dig. Det är också viktigt att du gillar kontakten med andra människor och ser kommunikation som en viktig del i din vardag. Du tycker det är spännande att lära ut och coacha.

Våra kunder finns inom många branscher och utgörs av såväl privata företag som offentliga organisationer, och vi levererar lösningar i olika storlek och form; med allt från webbutveckling till integrationer och infrastrukturnära lösningar. Teamet har sin placering på Lindholmen i Göteborg.

Kvalifikationer
Goda Programmeringskunskaper gärna inom C#, Python eller PHP
Fullstack med fokus på backend
Kunskaper i SQL
Svenska och Engelska i tal och skrift

Share the job

Share on social media

Meriterande
C#
Python
PHP
Relations- och dokumentdatabaser
MS SSIS
Ramverk inom Javascript
HTML/CSS
Docker, pipelining
Det är extra meriterande om du har goda kunskaper inom agila metoder och ramverk

Ansökan
I den här processen samarbetar vi med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Robert Weineland på robert.weineland@dfind.se eller via telefon 0729734026.