Erfarna IT-tekniker till Nyköping

Vi befinner oss i en expansionsfas och söker därför erfarna IT-tekniker till vårt Nyköpingskontor. Är du en driven och självständig systemtekniker med erfarenhet inom branschen? Följ med i vår utvecklingsresa!

I rollen som konsult/tekniker är din uppgift är att stötta och vägleda kunderna i deras digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar.

Kontaktperson: Anders Strömsten

Vi erbjuder dig:
Vi ett är ett team på ca 25 personer i Nyköping som består av Systemtekniker, systemutvecklare, kundstöd, administration och försäljning. Vi är ett sammansvetsat team som tycker om att ha roligt tillsammans.

Vi jobbar i engagerade team med kompetenta medarbetare som alla brinner för att hitta rätt IT-lösning för vår kund.

Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar och utveckling, bra teamkänsla, personalförmåner och friskvård. Du kommer att vara placerad på vårt moderna kontor i Nyköping.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Anders Strömsten, VD.

Share the job

Share on social media

Din profil:
För att passa in i rollen som konsult ser vi gärna att du arbetat som konsult i några år eller i en liknande roll. Du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området. Du är driven, engagerad och gillar strukturerad problemlösning. Ett professionellt sätt och att du gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete ser vi som en självklarhet.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder, du arbetar med god struktur och sätter dig snabbt in i nya miljöer. Som person är du fokuserad, lösning- och målinriktad samt en bra lagspelare.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i:
Office 365 och Azure
Microsoft AD
Microsoft server 201X
Hårdvara bärbart/stationärt/servers
Nätverk och kommunikation/Trådlöst
Virtualisering, ex VMware/Hyper V
Du talar och skriver svenska och engelska flytande.
B-körkort

Meriterande:
Certifieringar inom Microsoft eller nätverkscertifiering är starkt meriterande.