Voks sammen med Nordlo

Vi er tidlig oppe om morgenen for å gi organisasjoner et digitalt forsprang med kraft til å utvikle samfunnet – og vi blir bedre på det for hver dag.

Symbol

Vi arbeider sammen

Gode ting skjer når vi slår våre kloke hoder sammen. Det gjør oss sterkere, leder til nye perspektiver og flere veier fremover. Som lagspiller viser vi respekt og lydhørhet for hverandre, og bygger sterke relasjoner som utvikles med tiden. Vår kultur er noe vi er stolte over, fellesskapet og alles kunnskap løfter oss – samtidig som vi har det hyggelig underveis.

Symbol

Vi handler med hjertet

Vi driver og tar ansvar for våre prosjekter med mye pasjon og et stort hjerte. Vi har et brennende engasjement for bærekraftig endring, der vår innovasjon former fremtiden innen IT og digitalisering. Løsninger og ideer som virkelig gjør en forskjell for våre kunder, kommer fra alle deler av organisasjonen.

Symbol

Vi skaper forretningsverdi

Vi har en hengivenhet og genuin vilje til å gjøre det som er rett for våre kunder og medarbeidere, der brukerne viser veien til den løsningen som skaper mest verdi. Vi opptrer profesjonelt i alle situasjoner, og utfordrer oss selv for å møte kundebehov med løsninger som skaper både konkurranseevne og bærekraftig vekst.

Et sted som utfordrer

Nordlos suksess bygger på 600 fantastiske mennesker som alle deler en pasjon for IT og digitale løsninger som har kraft til å forandre.

Hos oss sitter entreprenørånden i veggene, og vi hyller deg som vil utvikle deg innenfor ditt yrke og våger å gå inn i det ukjente ved stadig å utfordre deg selv og ta egne initiativer.

Hvis dette høres ut som et sted for deg, har du funnet et hjem – og sammen skal vi forme bærekraftige bedrifter og et bedre samfunn.

Sted
Type tjeneste

Systemspecialist till Kista

Att arbeta på Nordlo
Behöver du en ny utmaning? Har du en förmåga att snabbt växla mellan användarnära funktioner och infrastruktur? Tycker du om att arbeta i team och gillar kontakten med kollegor och kunder? Då är detta rollen för dig!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Windowsspecialist med minst 4 års erfarenhet från drift och projekt i Microsoftmiljö som också har god förståelse för teknisk säkerhet. Du kommer arbeta med att ständigt hitta nya smart sätt att förbättra serversystem samt upprätthålla drift och underhåll av Windows Server och tillhörande middleware (till exempel IIS, MSSQL, RDS/Citrix) i våra kunders plattformar. Du förstår fördelen med att arbeta i team och kommer delta i förbättringsworkshops med fokus kring effektivisering och säkerhet samt projekt tillsammans med kunder, projektledare och arkitekter.

Det är viktigt att du gillar kontakten med andra människor och ser kommunikation som en viktig del i din vardag. Vi ser att du som person är driven och känner ett ägaransvar över servrar och system. Till din hjälp har du hela Nordlos passionerade team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

För att arbeta och trivas hos oss tror vi att du:
Har erfarenhet inom Windows Server
Är intresserad av, och tar ansvar för, kundens miljö
Vill utvecklas, lära nytt och hålla dig uppdaterad med senaste tekniken
Är engagerad och ansvarstagande

Vi ser gärna att du har arbetat med något utav följande:
Identitet och säkerhet såsom Active Directory, Azure, och PowerShell
Förstå kringliggande säkerhetskomponenter såsom brandvägg, logghantering och åtkomst
Virtualiseringsteknik såsom Hyper-V, VMware och IaaS i Azure
Middleware såsom RDS (eller Citrix), MSSQL och IIS

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Ort
Kista

Sista ansökningsdag
2019-09-30

Kontakt

Digital Coach/Verksamhetsutvecklare till Borås

Drivs du av kundnytta och vill bidra till att maximera kundernas potential inom Office 365 i västra Sverige? Ta chansen i rollen som Digital Coach / Verksamhetsutvecklare hos Nordlo Borås AB! Här får du möjligheten att utbilda, inspirera, implementera och därmed förverkliga. Läs gärna mer!

Om vår kund
Nordlo är en av de ledande aktörerna inom IT och digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Nordlo är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Vi är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Digital Coach / Verksamhetsutvecklare hos Nordlo Borås blir ditt primära ansvarsområde att se till att kunderna och därmed användarna når maximal potential av sina produkter inom Office 365. Du hjälper kunderna framåt i sin utveckling genom utbildning och inspiration i hur arbetssätt kan effektiviseras. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Aktivt föra kunddialog via besök ute hos kund
  • Ansvara för utbildning inom Office 365
  • Presentera strategier och nya lösningar
  • Planera och genomföra event och aktiviteter
  • Delaktig i det tekniska ansvaret för plattformen och konfiguration av produkter

Du blir en del av sälj- och marknadsteamet, vilka du har ett tätt samarbete med och du rapporterar till Teamledare för detta Team.

Din profil
Vi söker dig som har kunskap inom Sharepoint/Office 365 och vi tror att du har en relevant utbildning inom IT eller liknande område. Du motiveras av mötet med andra människor och är van vid kunddialogen. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med konfiguration eller som superuser i Sharepoint.

Som person har du en stor portion driv tillsammans med en genuin affärsförståelse. Du kommunicerar framgångsrikt till olika målgrupper och har en god pedagogisk förmåga. Du har ett inspirerande och relationsskapande förhållningssätt samtidigt som du har ett gediget kundfokus. Vidare är du engagerad för ditt arbete och du trivs i en roll med många kontaktytor.

Vi erbjuder dig en roll på ett familjärt bolag där man hjälper varandra och där du får bidra genom att utbilda kunderna och därmed skapa användarnytta! Företaget har ett mycket gott rykte i Borås och det finns många kända varumärken i kundfloran. Nordlo är mån om sina medarbetares personliga utveckling. Det finns mycket kompetens inom bolaget, vilket skapar goda möjligheter att utvecklas internt. Du kan se fram emot att jobba i en flexibel organisation och en spännande tid på ett bolag som satsar för att växa!

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdatum är 15 september 2019. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Albertsson; gabriella.albertsson@effektiv.se, 070-938 44 19 eller Oskar Johnsson; oskar@effektiv.se, 073-315 06 11

Kontakt

Hittar du inte något som passar?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc in nunc non ex bibendum bibendum. Nulla interdum purus et neque ultrices, id dictum lorem consequat.

Namn Efternamn, HR-ansvarig
Tel: 070-123 456 78 E-post: namn.efternamn@nordlo.com

Gör spontanansökan här

  • Lägg till CV
    Ta bort CV

Møt våre medarbeidere

Text saknas

"Citat saknas"

Magnus Blomberg

Teknisk leder, Nordlo Improve (tidl. Zetup), Göteborg

Anette Vejdegren

Ansvarlig for regionen Stockholm, improve, Kista

Sanela Yetek

Systemutvikler, Nyköping

Axel Löfquist

Servicedesktekniker, Stockholm

Paula Ahlander

Adm.dir, Nordlo, Jönköping

Linn Nicolaisen

Tekniker, Dalarna/Falun

Følg oss gjerne på sosiale medier

Her byr vi på kunnskap på IT-området, legger ut stillingsannonser og forteller hvordan vi hjelper kundene våre med innovative IT-løsninger av høy kvalitet, både i hverdagen og i fremtiden.

Ønsker du å kontakte oss?

Vi elsker kundedialoger og utfordringer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!