Digitalt event:

Nätverksträff

med Byggmax

Välkommen till ett möte med Byggmax CIO Oskar Röös, som vågat utmana och bryta gamla formationer för att skapa en framgångsrik IT-organisation. 

Anmäl mig nu    

Framtidens teknik och att våga utmana

Välkommen till ett möte med Oskar Röös, CIO:n som utvecklat Byggmax IT till en framgångsrik funktion som står väl rustad inför framtiden. 

Byggmax är kedjan inom Bygghandel och gör-det-själv-produkter som öppnade sin första anläggning redan 1993. Idag driver de närmare 190 anläggningar i hela Norden. När Oskar Röös, för snart fem år sedan anslöt till bolaget fanns en delad IT-miljö, ofta vanligt förekommande för retail. 

Genom en del djärva beslut har Oskar och Byggmax lyckats skapa nya digitala lösningar och arbetssätt som varit oerhört framgångsrika för bolaget, vilket har genererat i både nöjdare kunder, nöjdare medarbetare och halverade IT-kostnader. 

När: 15 September 10.00 - 11.00

Var: Online, digitalt event via Microsoft Teams med Nordlo och Byggmax

Hur: En kund-till-kund-dialog där Byggmax CIO börjar med att berätta om bolagets resa. Därefter finns möjligheter att ställa frågor och utrymme för en öppen dialog deltagare emellan.  

 

Det här får du lyssna till:

Hur Byggmax lyckats med att bryta gamla formationer.

Resan från en internt IT-avdelning till outsourcing och hur det dels har kapat IT-kostnaderna med hälften och dels genererat i nöjdare kunder och medarbetare.

Morgondagens teknik som gör Byggmax till en framgångsrik aktör på marknaden inom bygg- och gör-det-själv-segmentet.

 

Talare

Oskar Röös, CIO, Byggmax

Moderator

Kristofer Lindström, Key Account Manager, Nordlo 

Säkra din plats idag och delta i en öppen dialog tillsammans med Nordlo och Byggmax.

Anmäl mig nu