HemNära samarbeten i fokus när Trollhättans Zetup växlar upp

Dela i sociala medier

Nära samarbeten i fokus när Trollhättans Zetup växlar upp

Med nordisk närvaro och lokala rötter går Office IT-partner, Zetup, Dicom och IT-total idag ihop under ett nytt varumärke - Nordlo. Genom att stärka konkurrenskraft och hållbarhet hos nordiska organisationer skall bolagen växla upp tillsammans, med en unik och nära förankring.

Ett gemensamt erbjudande och en delad värdegrund ska förena de fyra bolagen på resan till att bli ledande nordisk IT-leverantör, med branschens nöjdaste kunder och medarbetare.

– Vår starka kultur och våra personliga kundrelationer har sitt ursprung i våra långvariga samarbeten med Saab Automobile och Nevs. Det har varit nyckeln till vår framgång hittills, och det kommer fortsatt att utgöra grunden i vårt arbete, säger Mats Franzén, vd på fd Zetup och numera Nordlo Trollhättan.

Tillsammans erbjuder Nordlo ett bredare tjänsteutbud, för att komma närmare digitala lösningar som skapar bättre arbetsplatser, rikare kundupplevelser och snabbare tillväxt.

– Vi ser på digitalisering som ett mänskligt hantverk. Det handlar om att förstå hur digitala lösningar kan hjälpa, förenkla och förbättra. Vi vill skapa lösningar som fungerar både i vardagen och framtiden och som ger organisationer ett digitalt försprång, precis som vi alltid gjort, avslutar Mats Franzén.


Vill du veta mer – kontakta:
Mats Franzén, vd Nordlo Trollhättan: 070-447 29 09, mats.franzen@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare