HemNära samarbeten i fokus när Göteborgsbolagen växlar upp

Dela i sociala medier

Nära samarbeten i fokus när Göteborgsbolagen växlar upp

Med nordisk närvaro och lokala rötter går Office IT-partner, Zetup, Dicom och IT-total idag ihop under ett nytt varumärke – Nordlo. Genom att stärka konkurrenskraft och hållbarhet hos nordiska organisationer skall bolagen växla upp tillsammans, med en unik och nära förankring.

Ett gemensamt erbjudande och en delad värdegrund ska förena de fyra bolagen på resan till att bli ledande nordisk IT-leverantör, med branschens nöjdaste kunder och medarbetare.

– Vi ser på digitalisering som ett mänskligt hantverk. Det handlar om att förstå hur digitala lösningar kan hjälpa, förenkla och förbättra. Vår starka kultur och våra personliga kundrelationer har varit nyckeln till vår framgång hittills, och kommer utgöra grunden i vårt arbete även framåt, berättar Mats Franzén, vd på fd Zetup och numera Nordlo Göteborg.

Tillsammans erbjuder Nordlo ett bredare tjänsteutbud, för att komma närmare digitala lösningar som skapar bättre arbetsplatser, rikare kundupplevelser och snabbare tillväxt.

– Digitalisering handlar om en vardag som fungerar, men även om att bygga plattformar och lösningar för morgondagen. Vi går upp på morgonen för att ge organisationer ett digitalt försprång och är med på hela kundens resa från vardagen till framtiden, säger Claes Willén, vd på fd Dicom och numera Nordlo Göteborg.

Vill du veta mer – kontakta:
Mats Franzén, vd fd Zetup och Nordlo Göteborg: 070-447 29 09, mats.franzen@nordlo.com
Claes Willén, vd fd Dicom och Nordlo Göteborg: 086-92 92 52, claes.willen@nordlo.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av IT-bolagen Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare