Säkra ditt företag med Microsoft 365

Vi på Nordlo vill att ditt företag ska kunna fokusera på det ni kan bäst. Därför kan ni nu uppgradera från Office 365 till Microsoft 365. För samma kostnad kan ni jobba effektivare, behålla en fortsatt bra kommunikation i teamet och skydda er mot dyra IT-intrång – 365 dagar om året. Det kallar vi digital harmoni.

Jag vill veta mer om M365

Vad är skillnaden mellan O365 och M365?

Driv din verksamhet framåt
och samarbeta säkrare

På Nordlo erbjuder vi stöd och hjälp att effektivisera din verksamhet, hitta nya möjligheter till att förenkla processer samt leda er till digital harmoni på ett säkert sätt. Vi tycker att Microsoft 365 är ett bra steg på vägen dit.

Microsoft 365 innehåller alla funktioner i Office 365 samt nya säkerhetslösningar såsom säkra; identiteter, enheter, mejl och applikationer. 

Läs mer om skillnaden mellan O365 och M365

Erbjudande 1: Uppgradera från O365 till M365

Uppgradera era tidigare Office 365 licenser till Microsoft 365 och låt din verksamhet ta del av de allra senaste säkerhetslösningarna tillsammans med funktionerna från Office 365 som ni redan är vana vid.

Jag vill uppgradera till M365

Erbjudande 2: Uppgradera och upptäck möjligheterna med M365

Vi erbjuder dig att uppgradera från Office 365 till Microsoft 365, men också ta del av våra produktivitetskonsulter som hjälper till att effektivisera din verksamhet med workshops och utbildningar kring din nya tjänst.

Jag vill uppgradera till M365 och få konsultation

Weronica och Johanna hjälper dig

Weronica och Johanna är två av Nordlos produktivitetskonsulter. De hjälper dig att få ut den fulla potentialen som finns i Microsofts produkter. Utifrån hur ditt företag arbetar idag, och vilken teknik och verktyg ni använder kan våra produktivitetskonsulter underlätta ert arbete och hjälpa er att jobba mer effektivt.

Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan så analyserar vi er verksamhets behov och tar fram en plan.

Jag vill veta mer om hur vi uppgraderar till Microsoft 365

Vi älskar kunddialoger och utmaningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!