HemGeir Sandaker

Geir Sandaker

Head of Business Area Regional Norway, Nordlo i Vennesla

”Genom att agera från hjärtat tar vi intuitivt rätt beslut, vilket i sin tur ger nöjda kunder och anställda”

Dela i sociala medier

Geir Sandaker

Berätta om din roll på Nordlo:
Jag jobbar som Head of Business Area Norway på vårt kontor i Vennesla i Norge där vi är 20 st anställda.

Hur lever du våra värderingar, kan du ge något exempel från verksamheten?
Samarbete och behandling av kunder genuint och från hjärtat har funnits i vårt DNA sedan starten 2005. Vi arbetar nära våra kunder, vilket i sin tur skapar nära relationer. Det har blivit helt omöjligt för oss att behandla våra kunder utan känslor. Vi vill bidra till en positiv vardag för våra kunder och användare. Det är därför som vi ger dem det lilla extra och möter dem med ett leende oavsett om det är i det privata eller i en arbetssituation. Genom att agera från hjärtat tar vi intuitivt rätt beslut, vilket i sin tur ger nöjda kunder och anställda.

Vi på Nordlo Vennesla älskar teknologi. På jobbet kultiverar vi den passionen och alla våra anställda är dedikerade att utforska teknik, förstå teknik och veta vad och hur man ska utnyttja tekniken på bästa sätt. Dessutom får vi, i och med att vi samarbetar med många olika branscher, en bred överblick över de möjligheter som finns i dagens teknologi. Att använda den insikten och expertisen skapar mervärde och affärsvärde för våra kunder.

Vad gör Nordlo mest attraktivt?
Nordlos lokala närvaro innebär att våra kunder tas om hand av rådgivare med djup kompetens och kunskap om kundernas individuella processer och system. Förutom att vara lokala, är vi även nordiska (och snart landsomfattande i Norge), och kan tillhandahålla tjänster över län och gränser. Det ger den storlek och kraft som är nödvändig för att vara attraktiva för större kunder. Vi har en bred expertis. Vi känner till kundernas IT-system i sin helhet och kan ge råd utifrån den grunden.

Vi har en modern ledningsstruktur och vägen till beslut är kort. Kompetenta medarbetare ges möjlighet att delta i våra digitala team. När allt kommer omkring är det anställda som arbetar direkt med kunder och på marknaden som vet det bäst. Med den strukturen och layouten kan vi verkligen utveckla företaget i rätt riktning.

Vad kan vi bli bättre på på Nordlo?
Jag tror att alla och allt kan bli bättre. Nordlo är ett ungt företag som har många uppgifter framför sig, men trots sin unga ålder finns lång erfarenhet inom alla avdelningar i Nordlo. Detta bidrar till kunskap och kloka beslut.

En av uppgifterna vi på Nordlo Vennesla arbetar med är kundutveckling. Vi vill vara den partner som driver digitaliseringsutvecklingen för våra kunder. En krävande, men otroligt spännande, uppgift som vi alltid kan förbättra.

Vad på din agenda har högst prioritet just nu?
Nordlo Vennesla har 20 anställda och vi är de enda norrmännen i gruppen. Min första prioritering är att få ännu fler trevliga, kompetenta och energiska norska kvinnor och män till organisationen. M&A-arbete i Norge upptar nästan hela min tid och ligger högst upp på dagordningen. Vi måste bygga upp vår verksamhet i Norge och vi behöver fler kompetenta IT-företag i gruppen.

Utöver det har min kalender alltid en stående punkt för daglig drift. Nordlo Vennesla har otroligt engagerade och begåvade medarbetare som behöver lite uppföljning, men att säkerställa att vi levererar bra och ger våra kunder det lilla extra, kommer alltid att vara en del av mitt dagliga arbete.

Hur skulle kollegorna beskriva dig?
Den frågan borde mina kollegor svara på. Men jag hoppas att de upplever mig som inkluderande, vänlig, energisk, bidragande och en medarbetare som de vill umgås och prata med. Jag vill vara en del av teamet och ses som en bidragsgivare. Det gäller både här på Nordlo Vennesla och de otroligt trevliga svenska teamen som jag har haft möjlighet att arbeta med.

Att få arbeta med alla dessa kompetenta medarbetare lokalt i Vennesla, eller andra team i gruppen, är ett stort nöje för mig!

Hittar du inte något som passar?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan här.

 

Gör spontanansökan här

  • Max filstorlek: 50 MB.
  • Lägg till CV
    Ta bort CV