HemEli O. Nomeland

Eli O. Nomeland

Ekonomiansvarig, Nordlo i Vennesla

”Mina dagliga utmaningar får mig att utvecklas, tänka nytt och bli mer kreativ”

Dela i sociala medier

Eli O. Nomeland

Berätta om din roll på Nordlo

Jag arbetar som ekonomichef på Nordlo i Vennesla. Här ansvarar jag för allt från redovisning och budget till fakturering och rapportering. Dessutom har jag en övergripande roll på koncernnivå i Norge där jag bistår i den finansiella processen för nya och etablerade kontor i Norge och fungerar som en länk mellan de norska kontoren och koncernledningen i Sverige.

Vad har du gjort eller jobbat med tidigare?

Efter avslutad utbildning arbetade jag som revisor i tre år. Under de åren jobbade jag med många företag av olika storlek och i olika branscher. Så småningom kom jag fram till att jag ville jobba med ett och samma företag och det var då jag gick över till att bli ekonomichef på Nordlo i Vennesla.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Som ekonom har man en hel del tidsramar att förhålla sig till, med mycket rutinarbete. Med det dyker också upp frågor och utmaningar från kunder, kollegor och ledning som gör arbetsdagarna varierade, utmanande och spännande.

Hur är Nordlo som arbetsplats?

Jag trivs väldigt bra med att jobba på ett lokalt kontor som är en del av något större. Man lär känna kollegorna på kontoret bra, men nu när videokonferenser och annan digital kommunikation används allt mer så minskar avstånden och tröskeln för att kontakta kollegor på andra ställen blir lägre. När man är flera som arbetar mot samma sak kan man hjälpas åt och dra nytta av många olika medarbetares kompetens och olika erfarenhetsnivåer. Då har man alltid någon att fråga och kan lära av varandra. 

Vilka utmaningar möter du i vardagen på Nordlo?

På Nordlo arbetar vi med att utveckla och utöka vårt affärsområde. Vi får också fler och fler kontor. Det betyder att jag får nya uppgifter som jag inte har arbetat med tidigare och att det uppstår problem som jag inte har tänkt igenom tidigare. Det utmanar mig att tänka nytt och kreativt.

Vilka råd skulle du ge till någon som vill jobba på Nordlo?

Nordlo utvecklas ständigt och vi växer med flera kontor i både Norge och Sverige. Om du är nyfiken på oss och vilka vi är så skulle jag rekommendera att du hör av dig till oss för att utforska möjligheterna att vara med på vår spännande resa! 

Vill du också jobba med oss?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här