HomeAxel Löfquist

Axel Löfquist

Servicedesktekniker, Nordlo i Stockholm City

"Enligt mig är Nordlo en mycket bra arbetsplats. Jag älskar att gå till jobbet på morgonen och tycker att det är trevligt när jag är här. Det är nästan alltid bra stämning och alla kollegor är supertrevliga och roliga".

Dela i sociala medier

Axel Löfquist

Berätta om din roll på Nordlo:
Här på Nordlo jobbar jag som servicetekniker. I min roll ger jag support åt våra befintliga kunder, så ifall någon av våra kunder behöver hjälp inom IT-frågor är jag en av de som står till tjänst! Som kund har man tre sätt att kontakta mig på: e-post, telefon eller genom att skapa ett ärende direkt till oss.

Vi tar hand om alla slags IT-relaterade frågor, med allt från lösenordsbyten och enklare problem med Office-programmen till mer komplicerad felsökning av era system.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

På en vanlig arbetsdag kommer jag till jobbet strax innan klockan 08:00 på morgonen. Det första jag gör är att ta en kopp kaffe och sätta mig vid mitt skrivbord för att sedan koppla upp mig på telefonslingan. När jag sitter uppkopplad och redo för att ta samtal som kommer in så börjar jag kolla vad det finns för ärenden som ligger i vår kö. Ifall det finns något ärende som jag kan åtgärda direkt tar jag det först. Sen jobbar jag resten av dagen med en timmes lunch vid klockan 12:00 och sedan går jag hem 17:00.

Hur är Nordlo som arbetsplats?

Enligt mig är Nordlo en mycket bra arbetsplats. Jag älskar att gå till jobbet på morgonen och tycker att det är trevligt när jag är här. Det är nästan alltid bra stämning och alla kollegor är supertrevliga och roliga.

Vad är mest utvecklande på Nordlo? Vilka utmaningar stöter du på i din vardag?

Olika dagar innebär olika utmaningar. I och med att jag är relativt ny på Nordlo dyker det upp nya intressanta scenarier varje dag. Den direkta kontakten med Nordlos kunder har varit utvecklande då jag kommer i direktkontakt med många olika kunders system.

Vilka råd kan du ge till någon som vill jobba på Nordlo?

Det starkaste rådet som jag har just nu är att inte tveka att söka till Nordlo! Det är ett beslut man inte kommer ångra.

Roy Aase

Support Consultant, Supportkonsult, Nordlo Haugesund

Vill du också jobba med oss?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!