HemÅse Thuveson

Åse Thuveson

Försäljningschef, Nordlo i Växjö & Ljungby

”Det finns goda möjligheter till att skapa en bra balans mellan jobb och privatliv”

Dela i sociala medier

Åse Thuveson

Berätta om din roll på Nordlo
Som försäljningschef på Nordlo i Växjö & Ljungby arbetar jag främst med att coacha och utveckla säljarna. Genom att få våra kunder så glada och nöjda som möjligt drivs ännu fler affärer in och min roll är att se till att de förutsättningar som krävs för det finns. Och genom att vara nära kunden med engagemang och samhällsnytta, sätter vi Nordlo på kartan som en självklar IT- och digitaliseringspartner på marknaden.

Vad har du tidigare gjort eller jobbat med?
Jag är relativt ny på Nordlo och klev in i en, för mig, helt ny bransch med buller och bång. Tidigare var jag försäljningschef på Elite Hotels i Växjö med ansvar för två hotell och en konferensanläggning. Det är både spännande och utmanande att komma till Nordlo med ett nytt tänk och synsätt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Min vardag består i praktiken av att vara närvarande, tillgänglig och engagerad. Jag ska ha övergripande koll på verksamheten och genomföra förändringar som bidrar till ökad marknadskännedom, och därmed driva affärerna framåt och utveckla kunderna. Jag ansvarar även för partnerskap, sponsoravtal och samarbeten mellan olika aktörer – allt för att skapa ett starkt lokalt engagemang och möjligheter till att hitta nya kunder via dessa nätverk.

Hur är Nordlo som arbetsplats?
Jag tycker att Nordlo är en underbar arbetsplats! Det är högt i tak och mina kollegor är goa och omtänksamma samt har ambitionen att alltid vilja hjälpa till. Det finns goda möjligheter till att skapa en bra balans mellan jobb och privatliv. Värderingarna vi arbetar efter syns inte bara i skrift utan känns även i hjärtat. Nordlo har välkomnat mig med öppna armar och jag trivs otroligt bra.

Vad är mest utvecklande på Nordlo?
Det som är mest utvecklande för mig är att få mandat och förtroende så att jag får bidra med mina idéer kring förändringar. Vi har en närvarande och engagerad VD som ger oss styrka och vi har korta beslutsvägar. Det gör att vi är snabba i processerna, men framförallt skapar det en känsla av att man faktiskt kan göra skillnad i företaget.

Vilka typer av utmaningar löser ni för era kunder?
Just nu är den vanligaste utmaningen hos våra kunder att ställa om till distansarbete i samband med Covid-19. Men vi löser alla förekommande utmaningar för kunderna. Man kan säga att vi fungerar som företagens IT-avdelning, dvs de kan lämna allt IT-krångel till oss.

Vilka råd vill du ge till någon som skulle vilja jobba på Nordlo?
Brinner du för att göra affärer med stort engagemang och stark lokal närvaro i ett företag som tror på dig och uppmuntrar dig att utvecklas, så sök till Nordlo! Här finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du också jobba med oss?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här