HomeAnette Vejdegren

Anette Vejdegren

Affärsansvarig, Nordlo i Kista

Dela i sociala medier

Anette Vejdegren

Berätta om din roll på Nordlo:
Jag jobbar som affärsansvarig för våra kunder i regionen Stockholm och har även personalansvar. Mitt huvudsakliga mål är att säkerställa tillväxt, vilket jag gör genom att arbeta med att utveckla våra befintliga kunder men även att bearbeta nya, med fokus på att skapa nöjda kunder. När det kommer till vår personal arbetar jag mycket med kompetensutveckling och att våra medarbetare får de utmaningar som var och en behöver i sin vardag.

Jag har lång erfarenhet från IT-branschen där jag har haft många roller som säljchef, konsultchef samt lett större enheter.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Mina dagar är väldigt varierande, men med mest fokus på våra kunder och medarbetare. Stor del av min tid går till att arbeta med utveckling av våra kunder, ta fram lösningsförslag, se hur vi kan stötta våra kunder i framtiden med de nya behov som kommer. Detta kan handla om allt från surffilter och loggtjänster till större förändringsprojekt.

Till våra medarbetare ägnar jag mest min tid att coacha och stötta dem i deras vardag och utmaningar.

Hur är Nordlo som arbetsplats?
Nordlo är en arbetsplats som präglas av medarbetarnas egna driv och kompetensutveckling samt att arbeta med att förbättra och effektivisera våra kunders miljöer. Vår värdegrund bygger mycket på humanism, tillit och omtanke. I vår platta organisation är det enkelt att få möjlighet att utveckla sig och att i sin egen takt ta sig an utmaningar.

Vi jobbar mycket i team, vilket är en viktig ingrediens för oss. Därtill lägger vi en hel del tid på gemensamma aktiviteter i form av konferenser, skidresor, olika evenemang som stafettvasan, Göteborgsvarvet och olika cykellopp. Vi har även regelbundet spelkvällar eller spelhelger som medarbetarna arrangerar.

Vilka råd kan du ge till någon som vill jobba på Nordlo?
Det är viktigt att ha nya idéer samt att vara ödmjuk inför hur det är att jobba i en platt och prestigelös organisation. Vi har ofta olika funktioner inom bolaget, vilket innebär att man behöver vara lite flexibel och kunna agera inom olika områden.

Roy Aase

Support Consultant, Supportkonsult, Nordlo Haugesund

Vill du också jobba med oss?

Vi på Nordlo letar alltid efter människor som har kompetens inom IT-branschen och som har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Även om du inte hittar en specifik roll för tillfället är vi alltid intresserade av att höra ifrån dig som vill jobba med oss. Skicka gärna din spontanansökan via nedan knapp. 

Gör spontanansökan här