Slideshow

megaph

Vil du jobbe hos oss?

 

Lerøen Datapartner er i vekst og utvikling, og søker etter 2 konsulenter til å gå inn i vårt driftsteam. Vi tilbyr deg å bli med i et sultent og sterkt faglig miljø, hvor du får skape din egen rolle og arbeidshverdag. Ta kontakt i dag for å få vite mer om mulighetene i Lerøen Datapartner!

Les mer om ledige stillinger

 
 
st

IT-drift


Vårt team med høyt kvalifiserte driftskonsulenter bistår med installasjon, drift og forvaltning av IT løsninger hos våre kunder. Både lokale løsninger hos kunden og skyløsninger.

ut

Utvikling


Vårt team med høyt kvalifiserte utviklere bistår med skreddersøm. Alt fra produksjon av websider til portaler, applikasjoner, databaser, rapport- og integrasjonsløsninger.

st

Skytjenester


Fra vårt eget topp moderne og sikre datasenter på Fantoft, tilbyr vi alt fra enkle e-post og webhotell tjenester til utleie av servere, ASP løsninger og plassering av kunders eget utstyr.

shop

Nettbutikk


Salg av IT produkter som PCer, servere, brannmurer, skrivere, programvarelisenser, nettbrett og smarttelefoner m.m. Salg skjer både via webshop og direkte kontakt.
 

 
 
 

En problemfri IT-hverdagVår visjon er å tilby våre kunder en problemfri IT-hverdag. Våre kjerneverdier er kompetanse, fleksibilitet, kvalitet og service. Dette er også hvor nøkkelen til vår suksess ligger. Vi legger mye ressurser ned i å skape gode kunderelasjoner og fornøyde kunder. Våre fornøyde kunder er også vår viktigste markedsføringskanal. Vårt mål er å være en trygg, solid og langsiktig samarbeidspartner for våre kunder, ansatte og leverandører.

microsoft hp wp drupal gfi citrix tv st cp

 

365

 

Fra 40.60,- i mnd.
Les mer

 

Fri migrering til Office 365


 La oss håndtere flyttingen av din bedrifts nåværende systemer over i en fremtidsrettet og nyskapende Office 365 løsning med fokus på samarbeid, mobilitet og sikkerhet. Med Office 365 stopper den evinnelige syklusen med nye Office versjoner som kommer med et par års mellomrom. I stedet leveres det kontinuerlige oppdateringer og feilrettinger. Si farvel til høye driftskostnader og vedlikehold. Med Office 365 får dere et brukermiljø som kan skaleres med tanke på videre vekst, både med tanke på brukere og lagringsbehov. Office 365 består av en rekke komponenter og pakker. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å kartlegge de faktiske behov i din bedrift.

 

Nettside som en tjeneste


Enhver bedrift trenger i dag en profesjonell nettside for å bedre tilgjengelighet, bygge merkevare og øke bedriftens synlighet på nett. Nye nettsider kommer som oftest med en høy etableringskostnad, vi lanserer et nytt konsept der vi leverer både design, utvikling og hosting av nettsider, du betaler kun et månedlig beløp. Ved å velge denne modellen slipper man en høy etablerings- og utviklingskostnad. Dette kan være spesielt gunstig for nyoppstartede bedrifter. Kontakt Lerøen Datapartner i dag for å raskt og effektivt få opp en webside, for å presentere din bedrift ut mot nye og eksisterende kunder. 

 

wss
Fra 399,- i mnd.
Les mer
 

 

logo

 

Totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter i Bergen og omegn.

 

tw FJERNHJELP

 

Våre nettsteder benytter informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy (Google Analytics) på nettsidene, både for at du skal oppleve at nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål.

For mer informasjon, les vår personvernerklæring