HemHSB investerar i moderna mötesrum med Nordlos hjälp

HSB investerar
i moderna
mötesrum med 
Nordlos hjälp

Dela i sociala medier

Utmaning

HSB Göta i Jönköping ville modernisera både design och teknik i företagets kontorslokaler. När det var dags att börja renovera valde de att göra en totalomvandling och satsade på modern mötesrumsteknik från Nordlo. Den nya kontorsdesignen ledde till en nominering i tävlingen om Sveriges snyggaste kontor, och stort fokus låg på att teknik, design och funktion skulle samspela.

En utmaning innan projektet började var att de nya mötesrummen skulle leva upp till samma standard som resten av det nyrenoverade kontoret. Ett samarbete mellan HSB, Nordlo, arkitekter och elektriker påbörjades för att kunna säkerställa rätt teknik med rätt design.

"Tekniken ska stödja användaren och göra det enkelt att arbeta"

Lösning

Inför projektet fanns det krav även på designen av mötesrumsutrustningen. Allt skulle vara svart för att smälta in i rummets formgivning, och vi har anpassat utrustningen efter det. Projektorn blev exempelvis speciallackad svart för bästa intryck. Ljudanläggningen syns inte, och kan användas separat om så önskas eller tillsammans med projektor och duk.

— Totalt har vi levererat ljud, bild och tillhörande teknik till sex stycken mötesrum. Alla är helautomatiserade, man behöver bara stoppa i kabeln i datorn och köra igång när man kommer in i rummet. Tekniken ska stödja användaren och göra det enkelt att arbeta, säger Tobias Sahlin, kundansvarig på Nordlo.

Kundnytta

— Vi är mycket nöjda med resultatet, tekniken är enkel att använda och stilren. Den skapar ett professionellt bemötande i mötet med våra kunder, samtidigt som funktionerna ger en smidig vardag för våra anställda och minskar behovet av support från vår IT-avdelning, säger Marcus Johansson, IT-samordnare på HSB Göta.

För nya besökare är mötesrummen första intrycket av ett företag, samtidigt som de ska fungera funktionellt för alla medarbetare för att undvika stress i vardagen.

Relaterade kundcase

Vill du ha samma lösning som HSB?

Med digitala lösningar hjälper vi din organisation komma närmare en bättre arbetsplats, rikare kundupplevelse och snabbare tillväxt. Tillsammans skapar vi en fungerande vardag och en blomstrande framtid.

Christian Fast
Försäljningschef, Nordlo Borås
Tel: 076-643 04 88
christian.fast@nordlo.com

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare