HemEtt proaktivt IT-partnerskap mellan Nordlo och Bengt Dahlgren Göteborg

Ett proaktivt IT-partnerskap mellan Nordlo och Bengt Dahlgren Göteborg

Dela i sociala medier

Ett nära IT-partnerskap

Nordlo inledde sitt samarbete med Bengt Dahlgren Göteborg AB under 2019 med målet att skapa en stabil och skalbar IT-miljö. Företaget är en del av Bengt Dahlgren, ett av Sveriges främsta teknikkonsultbolag, och hade en tydlig expansionsplan framåt. Detta i kombination med en hög tillväxttakt krävde en proaktiv och rådgivande IT-partner som levererar hög driftsäkerhet och en engagerad användarsupport. Valet föll på Nordlo och under 2023, efter tre år av framgångsrikt samarbete, förnyades avtalet.

”Det har fungerat väldigt bra med Nordlo. Det är personligt och familjärt oavsett om man pratar med kundansvarig, tekniker eller support. Det genomsyrar hela Nordlo”, säger Patrick Liljeroth, CIO på Bengt Dahlgren Göteborg.

”Det är personligt och familjärt oavsett om man pratar med kundansvarig, tekniker eller support. Det genomsyrar hela Nordlo”

En servicedesk som särskiljer sig

Det nära samarbetet har lett till god insikt i kundens behov men också en gedigen kunskap om byggbranschens utmaningar. Idag är Nordlo Bengt Dahlgren Göteborgs helhetsleverantör av IT, vilket innebär full outsourcing av IT-driften inklusive klienthantering, säkerhetstjänster, serverdrift i Nordlos egna datacenter och en mycket uppskattad servicedesk. Proaktiviteten, närheten och den personliga kontakten har varit viktig sedan start, och stor anledning till att partnerskapet fungerat så väl.

”Att tekniken funkar är en självklarhet, men Nordlos kunniga, effektiva och personliga servicedesk är något utöver det vanliga. Vår täta dialog med Nordlo har gjort att vi har kunnat justera och utveckla vårt samarbete tillsammans under åren. Både vårt partnerskap och leveransen har varit väldigt bra. Tillsammans med Nordlo jobbar vi för att bli ännu bättre.” avslutar Patrick Liljeroth.

Om Bengt Dahlgren Göteborg

Bengt Dahlgren grundades 1952 och är idag ett av Sveriges ledande oberoende teknikkonsultbolag som hjälper kunden genom hela byggnadsprocessen, från idé- till förvaltningsstadiet. Koncernen är verksam i hela samhällsbyggnadsprocessen och består av 7 bolag och drygt 600 medarbetare som verkar i hela Sverige och internationellt. De har dessutom blivit utsedda till branschens bästa arbetsgivare flera gånger om. Mer om Bengt Dahlgren.

Relaterade kundcase

Vill du uppleva samma resultat som Bengt Dahlgren?

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera IT-lösningar för ditt företag? Använd detta kontaktformulär så återkommer vi till dig

Karl Nilja 
Operativ chef, Nordlo Göteborg City
Tel. 070-952 92 18
karl.nilja@nordlo.com

Joakim Andersson
Kundansvarig, Nordlo Göteborg City
Tel. 073-817 87 00
joakim.andersson@nordlo.com

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare