HemAgder Anleggsenter väljer Nordlo tack vare goda referenser

Agder Anleggsenter väljer Nordlo tack vare goda referenser 

Dela i sociala medier

Utmaning

Agder Gruppen grundades 2015 och har sedan dess vuxit till en stor och seriös aktör på sin marknad. De köper, säljer och hyr ut nya och begagnade maskiner och utrustning till anläggningsbranschen. Företaget har vuxit snabbt och har nu över 80 anställda i Kristiansand, Flekkefjord och Frogner utanför Oslo.

När Agder Gruppen skulle välja IT-driftspartner var det viktigt för dem att hitta en stabil leverantör som kunde erbjuda en totallösning anpassad till deras situation. Valet av Nordlo Vennesla baserades på att företagskontakter kunde lämna goda referenser på lösningar som de hade använt sig av.

”För oss är Nordlo en kompetent samarbetspartner som ser våra behov och leverera tjänster som effektiviserar vår vardag.”

Lösning

Idag uppfyller Nordlo Vennesla alla företagets IT- och telefonibehov, allt från datalinjer och infrastruktur, servertjänster från Nordlo Venneslas moderna datacenter och Microsoft 365 till backup- och säkerhetslösningar. Företaget anställer ständigt nya medarbetare. För en snabb och effektiv start ansvarar Nordlo Vennesla för inköp och installation av förkonfigurerade lösningar.

Agder Gruppen har en fast konsult som hjälper till att lösa nya behov och som kommer med förslag på effektivare lösningar. Vid behov av snabb support använder företaget Nordlos servicedesk.

Med betydande tillväxt kommer också behovet av effektiva mobiltjänster och god samtalshantering så att kunden enkelt kan nå rätt avdelning. Nordlo Vennesla har därför hjälpt till att skapa en mobil företagslösning med logiska ringslingor och ett kösystem som säkerställer att kunderna kopplas rätt.

Kundnytta

Nordlo Vennesla uppfyller våra förväntningar och vi betraktar deras konsult som vår egen IT-avdelning. Nordlo är transparent och har inga dolda kostnader, och vi upplever att Nordlos medarbetare är professionella, har kort svarstid och kan lösa problem snabbt när vi så behöver. Agder Gruppens medarbetare interagerar till stor del på digitala ytor, med Teams, e-post och filserver, och vi upplever att Nordlo har hjälpt oss att hitta effektiva lösningar som passar vår verksamhet. Det faktum att vi kan ringa Nordlos konsult eller servicedesk och få snabb återkoppling gör att vi känner oss trygga med våra IT-system och arbetsverktyg, säger Rune Martiniussen på Agder Gruppen.

Om Agder Gruppen
Agder Gruppen är en totalleverantör inom uthyrning, inköp och försäljning av maskiner och utrustning till tunnel- och anläggningsbranschen. Företaget grundades 2015 med huvudkontor i Kristiansand och har idag fler än 80 medarbetare fördelade på företag inom tunneltjänster, slangtjänster, uthyrning, anläggning och transport.

Under 2019 omsatte koncernen cirka 340 miljoner NOK. Koncernen har kunder över hela världen och växer kraftigt. Läs mer om Agder Gruppen.

Relaterade kundcase

Vill du uppleva samma resultat som Agder Anleggsenter?

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera IT-lösningar för ditt företag? Använd detta kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Vegard Rostøl
Senior konsult
Tel: +47 95 96 28 95
vegard.rostol@nordlo.com

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare