Energisektorn

Välkommen till Nordlo för energisektorn. Genom ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för er verksamhet.

Kunder    Läs våra branschartiklar

Ladda för en hållbar framtid

Som verksamhet inom energisektorn har ni en samhällsbärande funktion att förse samhället med el och energi. Att dessutom hantera stora mängder data och känslig information ställer höga krav på en robust IT-infrastruktur. I en tid när cyberhoten blir allt mer sofistikerade behövs ett solitt skydd med avancerad teknik som blir en avgörande faktor för att kunna förhindra driftstörningar och säkerställa en pålitlig energiförsörjning.

Vi förstår de unika utmaningarna som branschen står inför och kan stötta er på resan. Med modern IT,  avancerad dataanalys och AI kan vi tillsammans stärka er förmåga att möta morgondagens hot och skapa en driftsäker miljö som säkrar affärskontinuitet och laddar er verksamhet för en hållbar framtid.

En robust infrastruktur

Vi hjälper er att bygga en stabil och säker infrastruktur, redo att ta er verksamhet till nya höjder. Hos oss är säkerheten alltid högt upp på agendan och med tekniska lösningar och ledande principer hjälper vi er att identifiera och åtgärda sårbarheter enligt NIS2 direktivet, så att ni alltid kan känna er trygga med ett kontinuerligt uppdaterat cyberskydd. Och givetvis övervakar vi era system, dygnet runt, året om.

Våra IT-säkerhetstjänster

Våra kunder

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag till en trygg och stabil IT-drift som följer marknadens föränderliga behov och skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder:

Kom närmare
digital harmoni
för energibranschen

Infrastruktur & drift

Vi hjälper er med er molnresa - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

Digital effektivisering

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintlig data kan er verksamhet nå nya höjder, med digitala och dynamiska försörjningskedjor.

Säkerhet & Riskhantering

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

Applikationer och utveckling

Vi hanterar applikationsförvaltning, applikationsutveckling, integration, SaaS med bästa support och hög grad av flexibilitet. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Modern arbetsplats

Genom vår prisbelönta servicedesk får era medarbetare bästa support för er användarnära IT. Vi stöttar er med bland annat kontorsnätverk, telefoni, print- och dokumenthantering.

Vad behöver ni?

Läs mer om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss för att bolla idéer.

Alla våra tjänster

Cybersäkerhetsrapporten

Säkerhetshoten blir allt mer avancerade och verksamheter behöver hela tiden se till att deras IT-miljö lever upp till dagsaktuella krav på cybersäkerhet.

Vilka utmaningar behöver du som IT-ansvarig vara förberedd på? Baserad på undersökningar och data har vi tillsammans med Radar Group sammanfattat vad som händer inom IT-säkerhet just nu, hur framtiden ser ut och var du behöver lägga fokus.

Läs rapporten

Relaterat innehåll

PRESS

Nordion Energi förnyar avtalet med Nordlo

– IT är en viktig kugge i bolagets infrastruktur och partnerskapet med Nordlo är avgörande för att medarbetarna ska kunna fokusera på vad de gör bäst, säger Jonas Benke, CIO på Nordion Energi.

KUNDCASE

Skandia Fastigheters väg till proaktivitet och effektivitet

Tack vare effektiviteten i den nya leveransen kan Skandia Fastigheter återinvestera pengar i olika leveranser vilket skapar stor nytta.

BLOGG

Blogg - Vilka krav innebär NIS2?

Hotbilden har förändrats och cybersäkerhetskraven ökat vilket i december 2022 resulterade i NIS2 - ett reviderat direktiv med skärpta krav på säkerhetstestning, risk- och incidenthantering samt rapportering.

PRESS

Nordlo är Haninge kommuns nya IT-partner

Haninge kommun väljer Nordlo som leverantör för bland annat IT-plattform, digital arbetsplats och IT-säkerhet, vilket är nödvändiga funktioner för att kommunens digitala ekosystem ska fungera.

Radar leverantörundersökning 2022

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och tio år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Säljdirektör, Nordlo National
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare