Välkommen till Nordlo i Uppsala

Söker du efter ett IT-företag i Uppsala som kan hjälpa er verksamhet med en helhetslösning för IT-drift, digitalisering och IT-support? Välkommen till Nordlo i Uppsala.

Vi tar helhetsansvar för er IT-drift och digitalisering

Behöver ditt företag stöd av IT-konsulter med en bra verksamhetsförståelse och hög service? Nordlo i Uppsala erbjuder helhetslösningar för er IT och digitalisering som gör det möjligt för er att fokusera på er kärnverksamhet. Med ett nära och långsiktigt samarbete där vår IT-support stöttar era medarbetare i vardagen och säkra tjänster inom digitalisering och datacenter får ni en samarbetspartner som kan framtidssäkra er verksamhet.

Flexibla tjänster med stöd av våra IT-konsulter

Våra lösningar inom IT är kundunika och flexibla, och vi har kapacitet att ta ett helhetsansvar för er verksamhetsnära IT som IT-support till era användare, flexibla tjänster för klienthantering och datorer, samt modern mötesrumsteknik och utskrifter för kontoret.

Med hållbara och säkra tjänster för infrastruktur, IT-drift och nätverk ser vi till att er dagliga drift fungerar smärtfritt och är övervakad dygnet runt. Utöver den dagliga driften har du möjlighet att få en partner som hjälper er att framtidssäkra er verksamhet och effektivisera den med hjälp av digitaliseringstjänster i framkant. Vi tror på en nära och långsiktig relation där vi som IT-leverantör bidrar med vårt engagemang och kompetens för att driva er verksamhet framåt.

Vill du veta mer om en specifik tjänst i vårt utbud eller ett helhetsåtagande för er IT? Varmt välkommen att kontakta oss på Nordlo i Uppsala för ett första möte.

Support

Telefon: 018-56 75 00

E-post: support.uppsala@nordlo.com

Enhetschef

Theres Oppagård

E-post: theres.oppagard@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare