Välkommen till Nordlo i Eskilstuna

Välkommen till Nordlo i Eskilstuna. Vi erbjuder IT- och digitaliseringstjänster för företag och verksamheter genom ett nära samarbete och en bred teknisk kompetens.

En IT-leverantör med lokal närvaro och engagemang

Nordlo i Eskilstuna är en IT- och digitaliseringspartner som hjälper våra kunder att utvecklas. Det gör vi genom vårt engagemang för att bygga nära relationer, stor verksamhetsförståelse och en bred teknisk kompetens.

Med närhet till våra kunder levererar vi rätt IT-stöd för verksamheten och erbjuder tjänster för IT och digitalisering, oavsett om det gäller en skräddarsydd tjänst eller ett helhetserbjudande. Vi tillhandahåller allt från outsourcing åt stora bolag och myndigheter till specialiserade IT-lösningar för mindre bolag.

IT-tjänster inom infrastruktur, molntjänster och digitalisering
Behöver du en lokal IT-partner med lång erfarenhet som hjälper dig att hantera företagets IT? Vi tar hand om allt som rör din IT-miljö och du kan med trygghet lämna över ansvaret för din IT på oss.

Våra IT-lösningar täcker hela ert behov, allt från den grundläggande infrastrukturen och dagliga driften till ett strategiskt stöd inom digitalisering och IT-säkerhet. Genom att välja någon av våra IT-tjänster inom klienter, infrastruktur, nätverk och drift får du ett flexibelt upplägg där du hyr allt som tjänst på månadsbasis i stället för att investera i dyr hårdvara.

Kundstöd och IT-support
För oss står kunden i centrum, och med vår IT-support får du den hjälp som du och dina medarbetare behöver, samtidigt som du får full kontroll över den dagliga verksamheten.

Ta gärna kontakt med någon av våra medarbetare för en diskussion kring hur vi tillsammans kan utveckla era befintliga IT-lösningar, eller skapa helt nya efter era önskemål.

Vi tror på långsiktiga relationer där vi löpande bidrar med vårt engagemang, vår kompetens och vår kapacitet för att uppnå den högsta kvaliteten och de bästa lösningarna.

Välkommen till oss!

Support

Telefon: 019-12 10 60

E-post: helpdesk.orebro@nordlo.com

VD

André Lunneborg

Telefon: 023-78 88 09

E-post: andre.lunneborg@nordlo.com

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare