HemVästerbotten

Kom närmare

Västerbotten

Vi går upp på morgonen för att ge organisationer ett digitalt försprång med kraften att utveckla samhället – och vi blir bättre på det varje dag.

Möt våra medarbetare

Aktuellt i Umeå och Lycksele

Kom närmare känslan av att ingenting är omöjligt

”Hos oss får du göra din röst hörd”

Genom att komplettera varandra kan vi på Nordlo ta fram de bästa lösningarna för kunden. Hos oss får du göra din röst hörd, lyfta dina idéer och våga prova nya vägar. Kom närmare känslan av att ingenting är omöjligt.

Se lediga jobb

Kom närmare ett inkluderande ledarskap

”Man bryr sig om alla medarbetares åsikter”

Hos Nordlo tror våra ledare starkt på din resa och arbetar för att tillmötesgå dina behov och önskningar. Tillsammans skapar vi lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder. Kom närmare ett inkluderande ledarskap.

Läs om hur det är att jobba på Nordlo 

Symbol

Vi arbetar tillsammans

Bra saker händer när vi slår våra kloka huvuden ihop. Det gör oss starkare, leder till nya perspektiv och fler vägar framåt. Som lagspelare visar vi respekt och lyhördhet för varandra, och bygger starka relationer som utvecklas med tiden. Vår kultur är något vi är stolta över, gemenskapen och allas kunskap lyfter oss – samtidigt som vi har roligt längs vägen.

Symbol

Vi agerar med hjärtat

Vi driver och tar ansvar för våra projekt med mycket passion och stort hjärta. Vi har ett brinnande engagemang för hållbar förändring, där vår innovation formar framtiden inom IT och digitalisering. Lösningar och idéer som gör verklig skillnad för våra kunder, kommer från organisationens alla hörn.

Symbol

Vi skapar affärsvärde

Vi har en hängivenhet och genuin vilja att göra det som är rätt för kunder och för medarbetare, där användarna visar vägen till den lösning som skapar mest värde. Vi agerar professionellt i alla lägen, och utmanar oss själva för att möta kundbehov med lösningar som skapar både konkurrenskraft och hållbar tillväxt.

Följ oss gärna i sociala medier

I Nordlos sociala kanaler hittar du värdeskapande innehåll om IT och digitalisering, rekryteringsannonser och kundcase som berättar vilka utmaningar vi hjälper våra kunder med.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare