En nära
partner på
vägen 
framåt

 

Med expertis inom IT och digitalisering hjälper vi verksamheter att nå sina affärsmål.

Våra tjänster

Infrastruktur & drift

Vi hjälper er med er IT-drift - oavsett om det är till våra säkra privata moln i nordiska datacenters, till det publika molnet eller en hybridlösning. Vi hjälper er till den optimala infrastrukturen för er verksamhet.

Digital verksamhetsutveckling

Tillsammans effektiviserar vi er verksamhet genom automatisering, digitala verktyg och data. Genom att nyttja kraften i befintliga lösningar kan er verksamhet arbeta mer effektivt och produktivt. 

Användarnära IT

Genom en servicedesk nära er verksamhet får era användare bästa support. Vi stöttar er med bland annat datorer, kontorsnätverk, mötesrumsutrustning samt print- och dokumenthantering.

Applikationer & Utveckling

Vi utvecklar applikationer för er verksamhet när standardlösningar inte räcker till, bygger integrationer och skapar flöden som är anpassade till era verksamhetsbehov. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för er verksamhet.

Säkerhet & Riskhantering

Nordlo arbetar proaktivt och nära er verksamhet för att minska era sårbarheter och kan förbättra er cybersäkerhet. Vi hjälper er med såväl teknisk, taktisk och strategisk säkerhet. 

Lämna över ansvaret 

Våra flexibla tjänster är anpassade efter verksamhetens behov, med skalbarhet och support nära dig. Läs mer om att outsourca er IT till oss.

Outsourcing av IT

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare