HemNordlo toppar i kundnöjdhet

Dela i sociala medier

Nordlo toppar i kundnöjdhet

Nordlo, Nordens nya IT- och digitaliseringspartner, är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2019, enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. ”Vår ambition är att ha Sveriges nöjdaste kunder, så det är mycket glädjande att vi för åttonde året i rad, få detta fina omdöme”, säger Fredrik Almén, koncernchef i Nordlo.

Sedan år 2012, för åttonde året i rad, placerar sig Nordlo i topp i Radars leverantörskvalitetsgranskning. I år har Nordlo utmärkt sig i ytterligare en kategori och landar på en andra plats i kategorin Användarnära IT-tjänster och på en tredje plats i kategorin Infrastruktur och drift. ”Nu har vi två färska undersökningar, både Radars och Nordlos egen NKI-undersökning för 2019, som visar att vi verkligen månar om nöjda kunder. Generellt ligger IT-branschen i topp bland alla branscher och Nordlo ligger i NKI-toppen inom just IT-branschen, vilket känns fantastiskt kul”, säger Claes Willén, vd Nordlo Stockholm City & Göteborg City.

I slutet av varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde. ”Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2019 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så förlorar de stora globala och flera av dem som är upptagna i stora konsolideringar. Närhet till kund och beroende av kund tycks premieras”, säger Hans Werner, vd Radar.

För mer information:
Fredrik Almén, koncernchef Nordlo, fredrik.almen@nordlo.com, 070-333 15 59
Claes Willén, vd Nordlo Stockholm City & Göteborg City, claes.willen@nordlo.com, 073-387 78 77. Hans Werner, vd Radar, hans.werner@radareco.se, 073-539 15 51

Om Radar Ecosystem Specialists
Radar är Nordens ledande leverantör av lokal faktabaserad insikt. Radar levererar produkter, tjänster och rådgivning till såväl leverantörer som köpare av IT. Radar följer transaktioner och värdeskapandet genom det lokala, nordiska, IT-ekosystemet på detaljnivå. Radars insikter, tjänster och event ger kunder möjlighet att styra med fakta om nuläge, planer och prioriteringar, vilket stärker deras förmåga, effektivitet och lönsamhet baserat på lokala förutsättningar.
radareco.se

Om Nordlo
Nordlo, en nordisk och lokal IT- och digitaliseringspartner, är en sammanslagning av svenska Zetup, Office IT-Partner, Dicom, Netcomp och norska IT total. Med fokus på närhet till kundens verksamhet ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare