Kom närmare digital utveckling för industri
och logistik

Vi vill vara med på er resa

Digitalisering handlar om en vardag som fungerar, men även om att bygga plattformar och lösningar för framtiden. Vi vet att ett nära samarbete och god verksamhetsförståelse lägger grunden för allt vi gör. Genom att förstå de möjligheter och utmaningar som tillverkande industri och logistik står inför så kan vi erbjuda branschens bästa lösningar för just er verksamhet.

Med oss får du rätt saker på rätt plats, utrymme att växa och möjligheten att skala upp och ned precis hur du vill. Någon som alltid finns nära till hands under din digitala utveckling och som förstår din verksamhet inifrån och ut. En nära partner som stöttar dig på resan och navigerar genom val av system och effektivisering av processer och flöden.

Tillgänglighet i fokus

Snabb utveckling och trender inom det digitala gör det allt svårare att veta vad som är rätt för dig och din verksamhet. Vi blickar ständigt framåt och vägleder dig mot hållbara och driftsäkra lösningar som säkerställer att ni kan vara operativ hela tiden. Vi förstår vikten av att upprätthålla åtkomst till alla verksamhetskritiska applikationer och funktioner, för att produktionen ska rulla och ni ska kunna nå era affärsmål.

Vi värnar om er säkerhet

Visste du att ett av våra datacenter av försvarsmakten har tilldelats en säkerhetsklass så hög att vi inte ens får fotografera runt anläggningen?

Nordlo erbjuder heltäckande lösningar inom IT-säkerheten, med proaktiva metoder för att olyckan aldrig ska inträffa. Hos oss är säkerhet alltid högt upp på agendan och vi kan även utbilda er i IT-säkerhet, med syftet att höja både säkerheten och medvetenheten i er organisation. Genom tekniska lösningar och ledande principer hjälper vi er att identifiera och åtgärda sårbarheter, så att ni alltid kan känna er trygga med ett kontinuerligt uppdaterat cyberskydd.

Och givetvis övervakar vi era system dygnet runt, året om.

Hybridlösning, det bästa av två världar

Vi hjälper er att bygga en stabil och skalbar infrastruktur, redo att ta er verksamhet till nya höjder. Genom att våga utmana valda sanningar och nyttja fördelarna i molnet med rätt on prem lösningar för er verksamhet kan ni få det bästa av två världar.

  Läs mer om våra tjänster

En servicedesk i världsklass

Tack vare vårt verksamhetsnära arbetssätt har vi byggt en servicedesk i världsklass, med ett genuint engagemang för att förstå användarnas behov. Vår proaktiva supporthantering innebär en kundnära kontakt för samtliga applikationer.

Kontakta oss

Några av våra kunder inom industri och logistik

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom industri och logistik till en trygg och stabil IT-miljö som skapar utrymme för att växa. Här är ett urval av Nordlos kunder inom industri och logistik:

Rapport: Kom närmare innovation för industri & logistik

Den tillverkande industrin och logistiknäringen är tätt sammanflätade, vilket gör att trender och händelser allt som oftast spiller över på varandra. Så när någon av branscherna står inför en ny utmaning innebär det även nya utmaningar för den andra sektorn. 

I vår rapport, framtagen i samarbete med analysföretaget Radar, tar du del av aktuella insikter och framtidsspaningar inom IT för verksamheter. 

Läs rapporten

Läs mer om digitala lösningar för tillverkande industri och logistik

Radar leverantörundersökning 2022

Du kan lita på oss

Inom Nordlo-gruppen har vi certifieringar enligt internationella ISO standarder och tio år i rad har vi blivit topplacerade i Radars årliga kundnöjdhetsundersökning.

 • ISO 9001:2015
  certifierad
 • ISO 14001:2015
  certifierad
 • ISO/IEC 27001:2013
  certifierad
 • ISO 45001:2018
  certifierad

Vill du veta mer om hur vi fungerar som er IT-partner? 

Vill du komma i kontakt med oss för att diskutera hur Nordlo kan fungera som er IT-partner? Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Jonas Forss
Säljchef, Nordlo i Stockholm
Tel: 072 206 54 27
jonas.forss@nordlo.com

 • Avsnittsavdelare

 • Avsnittsavdelare