HomeExperterConny Mohlin

Migrera fullt ut till molnet och skapa er digitala arbetsplats!

Idag är det högaktuellt att jobba hemifrån och många företag har fått känna på hur det är att snabbt behöva ställa om organisationen för distansarbete, vilket gjort att både tekniken och de interna kunskaperna satts på prov. Molntjänster har de senaste månaderna ökat explosionsartat och inte mins...

Läs mer
Conny Mohlin
Produktivitetskonsult, Jönköping

”Jag jobbar med att ta fram bra verksamhetslösningar med verktygen i Microsoft 365 som förenklar vardagen för våra kunder”

Bakgrund

Jag startade min karriär som IT-tekniker och jobbade som det i tio år innan jag prövade roller som både IT-Chef och affärs- och verksamhetsutvecklare. Idag jobbar jag som produktivitetskonsult och hjälper våra kunder att effektivisera sina verksamheter.

Expertområden

Jag är särskilt bra på Microsoft 365 (framförallt MS Teams, SharePoint och intranätspaketeringar). Jag jobbar med att ta fram bra verksamhetslösningar med verktygen i Microsoft 365 som förenklar vardagen för våra kunder.

Uppdrag

Mitt arbete består av att utbilda och vägleda våra kunder till att ta nästa steg med Microsoft 365 till hjälp. Jag fokuserar dessutom på att utveckla och ta fram nya tjänstepaketeringar gällande SharePoint såsom intranät, dokumenthantering, ärende och avtalshantering m.m.

Jag jobbar även med att hjälpa våra kunder med att skapa olika flöden och appar med verktygen PowerAutomate samt Power Apps.

Välj en annan expert

Jesper Neumann
Cloud Solution Architect, Borås
Läs mer
Karl Nilja
Operativ chef, Göteborg City
Läs mer
Klas Strutz
Team-leader, Nyköping
Läs mer