HemExperterAlexander Dervall

Påbörja arbetet med digital avtalshantering

Att inte ha full kontroll på organisationens avtal kan bli tidskrävande och kostsamt. Men genom att gå över till digital avtalshantering ökar ni kontrollen och undviker konsekvenserna. Övergången till digital avtalshantering behöver inte bli komplicerat, och oftast finns det möjligheter att integ...

Läs mer

Digital avtalshantering ger bättre kontroll

Avtalshantering i molnet gav bättre kontrollUtmaning En föråldrad dokumenthantering innebär utmaningar för många organisationer. Faktum är att användare spenderar i snitt 180 minuter i veckan på att leta efter dokument. Vår kunds utmaning var att hålla koll på sina avtal och att veta vilken vers...

Läs mer
Alexander Dervall
Systemkonsult, Helsingborg

Genom att analysera våra kunders behov skräddarsyr jag användarvänliga, men också effektiva digitala lösningar som passar just dem

Bakgrund

Jag har alltid varit tekniskt intresserad och min karriär började med att jag utbildade mig till utvecklare inom SharePoint. Därefter arbetade jag som IT-support Analyst med fokus på intern IT-utveckling och inom first line-support.

Tidigare har jag sysslat mycket med webbdesign, där det ställs höga krav på användarvänlig anpassning, vilket jag då bejakar och tar med mig i mitt dagliga arbete. 

Idag är min roll Systemkonsult där jag hjälper och inspirerar organisationer att se möjligheterna som kommer med digitalisering.

Expertområden

Mitt främsta expertområde är förståelse av och utveckling i CMS-plattformar integrerat med automatiska processflöden. Genom att analysera våra kunders behov skräddarsyr jag användarvänliga, men också effektiva digitala lösningar som passar just dem. 

Uppdrag

Mitt uppdrag som systemkonsult fokuserar på paketerade lösningar kring dokumenthantering och att vidareutveckla Nordlos koncept inom detta område. Det innefattar bl.a. migrering av filer från lokala miljöer till molnet, avtalshantering med digital e-signering, OCR-Tolkning av dokument, intranät & extranät och integrering av AI-lösningar till vårt dokumenthanterings-koncept. 

Välj en annan expert

Daniel Cronström
CISO, Umeå & Lycksele
Läs mer
Alexander Dervall
Systemkonsult, Helsingborg
Läs mer
Jesper Neumann
Cloud Solution Architect, Borås
Läs mer
Karl Nilja
Försäljningschef, Nordlo City
Läs mer
Porträtt Weronica Sjögren
Weronica Sjögren
Produktivitetskonsult, Växjö
Läs mer
Mattias Jadesköld
IT-arkitekt, Stockholm Kista
Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare