HemElfte året i rad! Nordlo i topp när kunderna får välja leverantör

Dela i sociala medier

Elfte året i rad! Nordlo i topp när kunderna får välja leverantör

Nordlo är återigen ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Nordlo tar topp 5-placering i tre av fyra kategorier.

– Vi arbetar hela tiden med målsättningen att ha Sveriges nöjdaste kunder, så det är mycket glädjande att vi får detta fina omdöme av kunderna, särskilt med tanke på att det är elfte året i rad, säger Fredrik Almén, koncernchef på Nordlo.

Nordlo placerar sig på topp 5 i årets undersökning i kategorierna Användarnära IT, Infrastruktur & Drift och Verksamhetsnära IT.

– Vår strategi att ha ett nära partnerskap fungerar och leder till att våra kunder både har ett stort förtroende för oss och är nöjda med våra tjänster. Vi kommer fortsätta arbeta för att bibehålla den höga kundnöjdheten och förhoppningsvis vara med i toppen även nästa år, säger Fredrik Almén.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 100 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

- Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2023 visar att proaktivitet i relationen värderas allt högre under en period med ansträngda budgetar och osäker ekonomi för köparsidan, säger Hans Werner, vd Radar.

För mer information:
Fredrik Almén, koncernchef Nordlo, +46 70 333 15 59, fredrik.almen@nordlo.com 

 

Vill du komma i kontakt med oss? 

Vi älskar dialoger och utmaningar. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du redan är kund och behöver support, kontakta din Nordlo-leverantör här: support.

  • Avsnittsavdelare

  • Avsnittsavdelare